Scheepsarrangementen
Home
Bedrijven
Groepen
Hotelschepen
Zeilarrangementen
Links
Over ons
Contact
english
deutsch
nederlands  

Scheeparrangementen biedt zeilreizen aan op traditionele zeilschepen en partyschepen.

Originele locatie en inspirerende setting...
Bent u op zoek naar een mooie, originele, unieke en vooral inspirerende setting voor een bedrijfstraining, teambuilding, netwerkbijeenkomst, vergadering, workshop, productpresentatie of brainstormsessie?

Wij hebben de beschikking over de beste hotel- en zeilschepen in Nederland.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Over Sandra Zeinstra

Achtergrond
Mijn naam is Sandra Zeinstra. Ik ben geboren en opgegroeid in Harlingen. Na 28 jaar elders in Nederland gewoond te hebben, werk en woon ik sinds juni 2011 weer in Harlingen.
Naast reguliere opleidingen, heb ik ook de opleiding Holistisch reiki therapeut voltooid.

Scheepsarrangementen sandra zeinstra Scheepsarrangementen sandra zeinstra2 Scheepsarrangementen sandra zeinstra 3

Ervaring
Na circa 20 jaar in de grafische industrie gewerkt te hebben, o.a. als prepress manager en account beheerder, heb ik in 2007 de kans gegrepen om mijn “jongensdroom” waar te maken en heb ik op het luxe zeilschip ’t Wapen fan Fryslan gewerkt als matroos en gastvrouw.
In 2008 ben ik het kanaal overgestoken naar Londen (GB) en als gastvrouw/bemanning werkzaam geweest op tallship de Artemis.
Door mijn ervaring met o.a. catering bedrijven op schepen, weet ik het kaf van het koren te scheiden.

Visie
Tijdens mijn werk op deze luxe zeilschepen, heb ik ervaren wat deze setting met mensen doet. In mijn ogen is “een schip” een zeer inspirerende omgeving voor vergaderen, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, brainstormsessies en bedrijfstrainingen of bedrijfsfeesten omdat je geheel “los” komt van je dagelijkse beslommeringen. Daarbij komt dat je een geheel storingsvrije omgeving kunt creëeren.
Bovenstaande en mijn licht spirituele inslag (ik sta absoluut met beide benen op de grond) zijn voor mij in 2010 de aanleiding geweest voor het starten van mijn bedrijf “Scheepsarrangementen”, waar Hotelschepenholland.nl en Zeilreizenholland.nl onderdelen van zijn.

M’n passies zijn m’n werk geworden!

Onafhankelijk
Ik ben vrij, in tegenstelling tot de meeste rederijen en boekingsagenten, om voor u of uw bedrijf het schip te kiezen waarvan ik denk dat het beste bij u en uw wensen past.

Motto
Soms moet je van koers veranderen om de juiste haven te bereiken…

© 2010 Scheepsarrangementen - Sitemap

Groepsaccommodatie
Heeft u een tijdelijk hotel nodig voor een groep mensen, denk bijvoorbeeld aan weekendje weg, beursbezoek, verbouwing, productie, gedetacheerden, etc.
Kijk dan op: hotelschepenholland.nl

De sensatie van het zeilen
Iedere zeiler kent dat gevoel van vrijheid als je op het water bent. Dat is op de door ons gecharterde schepen niet anders, alleen in nog wat sterkere mate. Door het authentieke model, de grootte van het schip en het hout, heb je de sensatie van het zeilen, maar daarnaast ook het gevoel een reiziger te zijn zoals op klassieke schepen die eeuwenlang over de hele wereld zeilden. Het is dat gevoel van vrijheid van reizen met de wind in de zeilen. Liggend op het zonnedek of zittend op het achterdek zie je de kustlijn aan je voorbij schuiven, het gevoel van oneindigheid, dat je niet weet waar je heen gaat, het geklapper van de zeilen, de robuustheid van het schip, de golven die komen en gaan, de schoonheid van de kust en de oneindigheid van de zee creëeren het ultieme gevoel van vrijheid...

That's me....

Scheepsarrangementen collage links
www.scheepsarrangementen.nl
Voor informatie mail of bel +31 (0)6-44148959
Scheepsarrangementen collage rechts