Scheepsarrangementen
Home
Bedrijven
Groepen
Hotelschepen
Zeilarrangementen
Links
Over ons
Contact
english
deutsch
nederlands  

Routebeschrijving

Algemene informatie

Algemene voorwaarden,
zie betreffende website
www.zeilreizenholland.nl
Of
www.hotelschepenholland.nl

Verzekeringen

 

Scheeparrangementen biedt zeilreizen aan op traditionele zeilschepen en partyschepen.

Originele locatie en inspirerende setting...
Bent u op zoek naar een mooie, originele, unieke en vooral inspirerende setting voor een bedrijfstraining, teambuilding, netwerkbijeenkomst, vergadering, workshop, productpresentatie of brainstormsessie?

Wij hebben de beschikking over de beste hotel- en zeilschepen in Nederland.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Informatie

Routebeschrijving
Als de reis definitief is krijgt u een routebeschrijving toegemaild of toegestuurd, waar u het schip kunt vinden. Doorgaans zal dit voor de zeilschepen zijn in Harlingen, Stavoren, Lemmer, Lelystad, Kampen, Muiden, Amsterdam, Lauwersoog of Enkhuizen zijn. Ook zijn er reizen op de Oostzee (Duitsland) mogelijk.

scheepsarrangementen suite Scheepsarrangementen hotelkamer scheepsarrangementen toilet

Beddengoed
Bedlinnen en handdoeken zijn inclusief (tenzij anders afgesproken). Een badlaken dient u eventueel zelf mee te nemen.

Bagage
Maak een praktische keuze, aan boord is de kastruimte beperkt. Het is raadzaam uw bagage in opvouwbare tassen mee te nemen. Als u geen gebruik maakt van de cateringarrangementen (half pension en vol pension, all inclusieve), denk er dan wel aan handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, vuilniszakken, afwas- en schoonmaakmiddel, toiletpapier en bijvoorbeeld koffiefilters mee te brengen (niet van toepassing voor dagtochten en luxe meerdaagse schepen). Controleer voor vertrek of er geen bagage aan boord is achtergebleven.

Kledingadvies
Houdt met uw kleding altijd rekening met wisselende weersomstandigheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:
- Warme kleding
- Regenkleding
- Zwemkleding
- Anti-slip schoenen (bijvoorbeeld sportschoenen)

Eindreiniging
Eindreiniging is inbegrepen (tenzij anders afgesproken). Laat a.u.b. het schip wel netjes achter. Geen afwas laten staan en de kamers a.u.b. netjes achterlaten.

Zeeziekte
Ben u gevoelig voor zeeziekte, dan hoeft u niet te vrezen. Onze schepen liggen vrij stabiel in het water en ondervinden weinig last van de golfslag op het IJsselmeer en de Waddenzee. Zeker in vergelijking met sportieve zeiljachten. Bovendien is er op onze schepen bovendeks veel ruimte om te lopen en een luchtje te scheppen. Bent u snel zeeziek, zorg er dan voor dat u goed eet en slaapt, dat maakt u minder gevoelig. Eventueel kunt u bij drogisterij of apotheek een eenvoudig middeltje tegen zeeziekte kopen.

Zwemvesten
Er zijn voldoende zwemvesten aan boord voor alle gasten. In verband met het verzorgen van kinderzwemvesten horen wij graag tijdig of er kinderen jonger dan 12 jaar meevaren.

Huisdieren
Aan boord van de schepen zijn huisdieren niet toegestaan.

Algemene voorwaarden
Scheepsarrangementen waarvan www.zeilreizenholland.nl opereert in een branche waarin o.a. de "Algemene voorwaarden van de Belangvereniging Beroeps Zeilschippers (BBZ) / Traditionele Chartervaart Nederland (TCN)" gelden.
Hotelschepen Holland heeft zijn eigen algemene voorwaarden, zie hiiervoor de website: www.hotelschepenholland.nl

Minimum aantal deelnemers
Voor de individuele arrangementen geldt een minimaal aantal deelnemers. Dit aantal deelnemers is bepalend voor het al of niet doorgaan van de reis. Indien voor een bepaald arrangement te weinig deelnemers zich bijtijds hebben opgegeven (minimaal 4 weken voor aanvang van de reis) dan zal er een alternatief aangeboden worden. Indien u hier niet mee akkoord gaat, wordt de reissom teruggestort op uw rekening. U kunt natuurlijk ook proberen uw vrienden, kennissen of familieleden ook enthousiast te maken voor de reis.

Verzekeringen
Alle schepen zijn verzekerd op zogenaamde all-risk basis. U kunt als deelnemer zelf een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. Eventueel kunt u een reis- en/of windkrachtverzekering afsluiten. Dit is de zogeheten bruine vloot verzekering.
(hjg verzekeringen 0513- 412407).
Zie ook: http://www.assurantiekompas.nl/.

De bruine vloot verzekering is niet alleen een standaard reisverzekering maar biedt ook:
- annuleringskosten
- brand
- en storm verzekering
De kosten van de bruine vloot verzekering zijn 6% van de huursom.

Veiligheid
Alle schepen voldoen aan de gestelde eisen van de scheepvaart-inspectie. Aan boord zijn zwemvesten, marifoon, etc. aanwezig. De langdurige ervaring van de schippers is uw beste garantie. De schippers beschikken over de wettelijk verplichte diploma's.

Disclaimer

© 2010 Scheepsarrangementen - Sitemap

Omgeving
Informatie over de omgeving kunt u hier vinden.

Wij bieden het gehele jaar door diverse interessante individuele arrangementen.

Ook voor een schoolreisje kunt u bij ons terecht.

Laat u email-adres bij ons achter zodat wij u regelmatig op de hoogte kunnen houden van o.a. onze lastminute acties.

Groepsaccommodatie
Heeft u een tijdelijk hotel nodig voor een groep mensen, denk bijvoorbeeld aan weekendje weg, beursbezoek, verbouwing, productie, gedetacheerden, etc.

Kijk dan op: www.hotelschepen.com

De sensatie van het zeilen
Iedere zeiler kent dat gevoel van vrijheid als je op het water bent. Dat is op de door ons gecharterde schepen niet anders, alleen in nog wat sterkere mate. Door het authentieke model, de grootte van het schip en het hout, heb je de sensatie van het zeilen, maar daarnaast ook het gevoel een reiziger te zijn zoals op klassieke schepen die eeuwenlang over de hele wereld zeilden. Het is dat gevoel van vrijheid van reizen met de wind in de zeilen. Liggend op het zonnedek of zittend op het achterdek zie je de kustlijn aan je voorbij schuiven, het gevoel van oneindigheid, dat je niet weet waar je heen gaat, het geklapper van de zeilen, de robuustheid van het schip, de golven die komen en gaan, de schoonheid van de kust en de oneindigheid van de zee creëeren het ultieme gevoel van vrijheid...

Scheepsarrangementen collage links
www.scheepsarrangementen.nl
Voor informatie mail of bel +31 (0)6-44148959
Scheepsarrangementen collage rechts