Zeilreizen-zeilarrangementen-zeilcharter-Scheepsarrangementen
Home
Bedrijven
Groepen
Hotelschepen
Zeilarrangementen
Links
Over ons
Contact
english
deutsch
nederlands Gastenboek

Scheeparrangementen is gespecialiseerd in het organiseren van events op schepen.
Op Zeilschepen en
Hotelschepen

De sensatie van het zeilen
Iedere zeiler kent dat gevoel van vrijheid als je op het water bent. Dat is op de door ons gecharterde schepen niet anders, alleen in nog wat sterkere mate. Door het authentieke model, de grootte van het schip en het hout, heb je de sensatie van het zeilen, maar daarnaast ook het gevoel een reiziger te zijn zoals op klassieke schepen die eeuwenlang over de hele wereld zeilden. Het is dat gevoel van vrijheid van reizen met de wind in de zeilen. Liggend op het zonnedek of zittend op het achterdek zie je de kustlijn aan je voorbij schuiven, het gevoel van oneindigheid, dat je niet weet waar je heen gaat, het geklapper van de zeilen, de robuustheid van het schip, de golven die komen en gaan, de schoonheid van de kust en de oneindigheid van de zee creëeren het ultieme gevoel van vrijheid...


Gastenboek
reviews

Hoi Sandra,
Ik kijk er met heel veel plezier op terug.
Mooie boot, gastvrije bemanning en vooral, de conferentie aan boord verliep heel goed. Zoals we hoopten. En dat kwam ook heel erg door de setting.
Heel hartelijk dank dus nogmaals voor de prettige samenwerking!
Met vriendelijke groet,
Jan-Willem Wesselink
Elba-Rec ~ Kennislab voor Urbanisme, 24 oktober 2016

Hallo Sandra,
Heel veel dank voor de goede zorgen het liep verder allemaal goed. Leuk dat het uiteindelijk allemaal gelukt is. De schepen waren prachtig!
Sonja Heimann, directeur World Music Forum NL, 15 september 2016

Hai Sandra,
Hopelijk gaat alles goed met je.
Inmiddels ligt DDS al een paar dagen achter ons en zijn we bij gekomen van een paar bijzondere dagen.
We zijn zowel op de Succes alsmede De Nieuwe Liefde hartelijk zijn ontvangen en goed verzorgd. Wat dat betreft kijken wij positief terug op het overnachten op de hotelschepen!
Silvia Biemans, dutch performing arts, 15 september 2016

Sehr geehrte Frau Zeinstra,
Leider ist die Zeit auf der Eentracht viel zu schnell vergangen.
Unser Büro hatte eine ganz tolle Zeit auf Ihrem Schiff.
Wir werden diesen Betriebsausflug noch lange in Erinnerung halten.
Ein besonderes Lob gilt dem Skibber und seiner Frau (Andi und Anne). Die beiden sind ein ganz tolles Team und haben und das Segeln ein großes Stück näher gebracht.
Die Mannschaft und das Schiff waren zu unserer vollsten Zufriedenheit.Nochmals vielen Dank für diese tolle Zeit.
Elke Pitzen, Groemping-Waasem, 15 September 2016

Hoi Sandra,
We hebben een fantastisch bedrijfsuitje gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! De boot zag er goed uit, kamers klein maar netjes en schoon, maaltijden waren goed, personeel was aardig (die wisten niet wat ze meemaakten…. wel even wat anders dan 70 plussers.. )
Omdat het zo gezellig was is iedereen avonds aan boord gebleven en niemand de stad in gegaan. (en dat was wel te merken aan de drank rekening…. en dat was wel even flink schrikken.. )
Christien, Sterksen bv, december 2015

Hoi Sandra,
Nou, zijn we zo alweer een week verder!
Ik wil je nogmaals super bedanken, we hebben echt een heerlijk weekend gehad met ons bedrijf en alles is top verlopen mede dankzij jou!
Ook Johan en alle mensen op het dek, wat een super team!
Zou je mij je adres gegevens willen sturen? Dan krijg je van ons een zeiljack!
Groetjes, Annemarie
, GCO jubileum 25 jaar

We hebben een geweldig bedrijfsuitje gehad naar Oerol. Dankzij jouw organisatie konden we met alle 5 schepen in de haven terecht. Weer was super, sfeer perfect. Bedankt!
Anneke, &Samhoud

Op 6 juni 2014 was het jaarlijkse zomeruitje van JBN. Sandra Zeinstra van Scheepsarrangementen had alles piekfijn geregeld. We gingen dit keer zeilen op het Wad op de authentieke klipper ‘De Suydersee’. En wat hadden we daar heerlijk weer bij! Het kon niet beter. Terwijl de regen de dag ervoor met bakken uit de hemel viel, hadden wij het mooiste weer van de wereld: zo’n 25 graden en een klein briesje. Klokslag half 5 vertrokken we uit de haven van Harlingen. Drie uur lang zeilden we onder deskundige begeleiding op het Wad. En onderweg werden we getrakteerd op een heerlijk warm en koud buffet. Er was volop tijd om te kletsen, te netwerken en te genieten van het mooie weer. En uiteraard waren er genoeg hapjes en drankjes. Iedereen heeft een topmiddag gehad. De foto’s spreken boekdelen.
JBN Fryslan

Hoi Sandra,
We hebben een geslaagd feest gehad en dankzij alle communicatie is het allemaal goed gekomen. Leuke crew aan boord en de kapitein heeft zijn vaarkunsten goed laten zien tijdens de harde wind.

Dennis

Beste Sandra,
Het afgelopen congres is prima verlopen. Ik heb enkel lovende berichten gehoord over de Alegria en vooral ook over het eten en de vriendelijkheid van het personeel. Voor mij was het in ieder geval een heel interessante en onvergetelijke ervaring! Ook de samenwerking met u beiden is mij goed bevallen.
Matthijs, CDAJ

Top! Hartelijk dank en ik hoop je in de toekomst nog eens te spreken en dat we wellicht nog eens zaken met elkaar kunnen doen.
Goed weekend,
Yvonne, Tetra Pak Houten

Hi Sandra,
We zijn weer terug van een fantastisch weekend.
Bijgaand ook nog het programmaboekje met foto-opdrachten. Misschien iets leuks voor toekomstige gasten.
Het was een erg gaaf weekend. Zaterdag stond er al veel wind, een enorme rukwind trok het zeil ook nog eens kapot. Minder leuk voor De Alliantie, maar spectaculair voor onze collega's natuurlijk! Met het weer veel geluk gehad. Zaterdag hebben we vrijwel alleen maar zon gehad, hoewel de wolken wel aanwezig waren. Toch veel blauwe lucht o pde foto's en we hebben zelfs nog op het terras gezeten. Zondag regende het, zoals verwacht werd, maar men kwam pas laat uit de hutten, waarna er vooral bordspellen etc. werden gedaan.
Sander, Netvlies internetdiensten

Beste Sandra,
Het weer viel tegen, maar desondanks hebben we een erg leuk en supergezellig weekend gehad!
Angela, Advocatenkantoor

Hoi Sandra,
We hebben het ontzettend naar de zin gehad op de boot!
Marjan

zeil schip mare fan fryslan Soeverein zeilschip Hotelschip

We hebben een topweek gehad en willen graag vllgend jaar weer gaan, maar we moeten even kijken of e.e.a. uitkomt. We willen wel graag een voorreservering want we willen wel graag een plekje op het schip.
Mariska van Lent

Hoi Sandra. Wij hebben een super weekend gehad... en voor Zeb was het zeilen helemaal top! Kunnen alleen maar complimenten geven.. bedankt voor jullie gastvrijheid! Groeten Allard, Zeb en Germien.
Germien Olsham

Afgelopen weekend de zeiltocht met de Passaat naar Vlieland gevaren. Chapeau voor de organisatie, de bemanning Frank, Nynke en Cato en de klipper. Het was een 4* ervaring! Het weer speelde ook mee, maar bovenstaande is toch wel het belangrijkste. Het heeft volledig aan de verwachtingen van ons voldaan en het was ook gezellig met de andere passagiers. Met vriendelijke groeten ook namens Jan en Gert.
Ad H.

Het was een geweldige ervaring om zeilend de oversteek te maken en het is super om tijdens Oerol in de haven te liggen.
Arjin

Heel leuke ervaring. 10+ voor Sandra, schipper Olaf en matroos Robbert
Bas Pot

Geweldige tijd gehad op de Lotus met zeer vriendelijke mensen die ons erg verwend hebben.
Tadusi Zwaneveld

Super weekje Oerol! Schitterende boot en dito bemanning. Super om op deze manier naar het eiland te zeilen en te verblijven. Enorm bedankt voor alles en speciaal voor de indische maaltijd bereid door Olaf, de schipper en zijn vrouw.
Monic

Mijn eerste reis na een moeilijke tijd. Erg genoten en lekker relaxed. Groet Andre.
Andre Hoogenboom

Heerlijke week gehad op Terschelling. Leuke mensen op de boot ontmoet en zeker voor herhaling vatbaar. Een ding, je mag niet met de deuren gooien. Dat is wel jammer ;) En die buurman :) Dank voor je goede zorgen Sandra.
Marianne Mak

Heb van ieder moment genoten. Ga het missen. Prima gezelschap. Mooie boot, top organisatie en bemanning.
Sjaak Swart

 

© 2010 Scheepsarrangementen - Sitemap

Hotelschepen Holland voor hotelaccommodatie op schepen in o.a. Amsterdam, Düsseldorf, Keulen, Frankfurt, Hannover, etc... klik hier.

Wij bieden het gehele jaar door diverse interessante individuele zeilarrangementen.

TV-uitzending WDR over zeilen op 't Wad, klik hier.

Laat u email-adres bij ons achter zodat wij u regelmatig op de hoogte kunnen houden van o.a. onze lastminute acties.

zeilreizen, zeilarrangementen , zeilschepen, zeilcharters en partyschepen, charterschepen, cruiseschepen, hotelschepen, zeilreis, zeilarrangement, zeilschip, zeilcharter, charterschip, hotelschip

Scheepsarrangementen collage links
www.scheepsarrangementen.nl
Voor informatie mail of bel +31 (0)6-44148959
Scheepsarrangementen collage rechts